Cum cumpăr

Cum cumpăr

Toate produsele aflate la vanzare in cadrul magazinului online www.exened.eu, au preturile exprimate in LEI si contin TVA.

Pentru a efectua o comanda, va rugam sa selectati produsele dorite si sa le adaugati in Cosul de Cumparaturi. 

Pentru a sterge un articol din Cosul de cumparaturi, va rugam sa modificati cantitatea din dreptul acestuia cu 0 (zero) sau sa il stergeti, apasand butonul “X”, din dreptul fiecarui articol.

Ulterior modificarii cantitatilor dorite va rugam sa apasati „Actualizare cos”.

Va rugam ca ulterior finalizarii alegerii produselor dorite, sa selectati modalitatea de plata dorita si sa introduceti datele dumneavoastra, conform informatiilor solicitate in formularul de comanda.

Plata comenzii se poate face in sistem ramburs (la predarea coletului de catre curier) online, prin intermediul cardului bancar, sau prin ordin de plata (in acest caz, livrarea se va efectua ulterior confirmarii platii). Procesarea platilor online este realizata prin intermediul procesatorului de plati Netopia MobilPay.

In situatia in care doriti plata comenzii online, dupa bifarea acestei optiuni, veti fi redirectionati automat catre pagina securizata a operatorului de plati Netopia MobilPay. Ulterior finalizarii platii, veti primi un mesaj de confirmare de tip SMS, din partea Netopia MobilPay.

Finalizarea unei comenzi implica acceptarea din partea dumneavoastra a Termenilor si conditiilor, bifand caseta aferenta. Va recomandam sa cititi cu atentie informatiile existente in pagina Termeni si conditii.

Pentru comenzile a caror valoare este sub 200 de lei, se va percepe o taxa de transport de 20 lei (inclusiv TVA). Pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 de lei, taxele de transport vor fi suportate de catre noi.

Exista posibilitatea ca o parte din produsele care sunt listate ca fiind in stoc, pot fi de fapt cu stoc epuizat. In acest caz, clientul va fi contactat de indata ce acest aspect a fost semnalat.

Este posibil ca preturile afisate in e-mailul de confirmare comanda sa difere la a doua zecimală (cu mai puțin de 0,05%) fata de preturile afisate in factura fiscala. Clientul va achita suma afisata in interfata procesatorului de plati (pentru platite efectuate cu cardul prin intermediul Netopia MobilPay respectiv suma inscrisa in factura fiscala care sta la baza intocmirii AWB-ului (pentru platile efectuate ramburs la curier). 

In cazuri exceptionale, este posibil ca datorita modalitatilor de comunicare intre aplicatiile software folosite de site-ul Excellent English Education sau datorita survenirii unor erori tehnice (downtime site, probleme de infrastructura ale companiei de hosting, restartare server de continut, afisare informatii din cache, etc (evenimente produse independent de vointa noastra), sa nu poata fi actualizate in timp real toate detaliile cu privire la disponibilitatea produselor sau a preturilor promotionale in vigoare la o data certa. In spetele in care, datorita problemelor tehnice de actualizare incompleta a produselor, clientul a putut finaliza si achita o comanda care contine produse care in fapt nu mai erau disponibile sau isi schimbasera pretul de vanzare, Excellent English Education va depune toate diligentele de a contacta clientul prin e-mail sau telefonic si, de comun acord cu acesta, se va conveni modalitatea de solutionare a discrepantelor: acordarea unui voucher valoric pana la concurenta sumei achitate, alegerea unui alt produs pana la concurenta sumei achitate, returnarea sumei aferente produselor indisponibile sau care nu pot fi inlocuite altfel sau orice alta modalitate identificata impreuna cu clientul.

Ulterior plasarii comenzii, veti primi un e-mail automat de confirmare a inregistrarii acesteia in sistemul nostru informatic, urmand ca in cursul aceleiasi zile sau in ziua imediat urmatoare, sa fiti contactat de catre un reprezentant Excellent English Education, pentru confirmarea si stabilirea detaliilor suplimentare, acolo unde este cazul.