Confidenţialitatea şi protectia datelor dumneavoastră

Angajamentul nostru privind confidenţialitatea şi protectia datelor dumneavoastră

Excellent English Education SRL se angajează la cele mai înalte standarde de protecţie a datelor dumneavoastră. Dacă informaţiile de mai jos nu răspund la întrebările dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi la datele din pagina de Contact.

1. Folosim doar în avantajul dumneavoastră

Vom folosi datele dumneavoastră doar pentru a va îmbunătăţi experienţa de navigare şi descoperire a produselor noastre.

2. Asigurăm cea mai înaltă protecţie

Vom proteja datele dumneavoastră ca şi cum ar fi ale noastre, la cele mai înalte standarde disponibile.

3. Dumneavoastră decideţi ce se întâmplă cu datele

Recunoaştem că sunteţi singurul titular al datelor dumneavoastră şi vă vom răspunde întotdeauna direct la orice întrebare privind acestea.

4. Fără spam

Nu vă vom trimite spam şi nu vom da datele dumneavoastră nimănui pentru a vă trimite spam.

5. Vom înţelege când nu mai doriţi să colaborăm

Dacă renunţaţi să primiţi comunicări de la noi şi vă ştergeţi contul, vom şterge datele dumneavoastră dupa un interval de timp, fără o intervenţie suplimentară din partea dumneavoastră. Nu vom reţine date pe care nu mai doriţi să le folosim. 

Toate informaţiile relevante

Cine suntem noi şi ce platforma online operăm:

Excellent English Education SRL este compania care operează site-ul www.exened.eu.

Societatea comerciala Excellent English Education SRL este inregistrata la Registrul Comertului cu urmatoarele date de identificare: Numar inregistrare: J40/14114/2019, CUI (Cod unic de inregistrare): RO41791093. Sediul social este situate la adresa: Bucuresti, Sectorul 4, Calea Serban Voda nr. 22-24, etaj 1, corp B, apartament 1&2.

In momentul în care vă confirmaţi consimţământul de a primi informaţii din partea noastră puteţi opta să vă abonaţi la ofertele Excellent English Education SRL. Aceasta este o opţiune, nu o obligaţie. Vă respectăm decizia in totalitate.

Ce date personale colectăm:

În funcţie de tipul datelor cu caracter personal solicitate, acestea sunt folosite diferit.

În textele următoare regăsiţi explicaţii detaliate, în care vă explicăm de ce vă solicităm anumite date şi ce anume facem cu acestea.

Nume si informatii de contact:

 Cum folosim numele şi informaţiile de contact

De ce?

Pentru a putea livra comenzile plasate de dumneavoastră pe site-ul nostru

Trebuie să ne furnizaţi aceste informaţii pentru a putea să executăm contractul de vânzare la distanţă (aşa se numeşte comanda online în termeni juridici): este imposibil să vă expediem comanda dacă nu ştim cum vă numiţi, unde doriţi să primiţi coletul sau cum vă poate contacta reprezentantul firmei de curierat.

Pentru a vă putea expedia mesaje de tip text cu detalii despre statusul comenzilor dumneavoastră.

Trebuie să facem acest lucru pentru a executa corect contractul încheiat la distanţă cu dumneavoastră: ca să ştiţi exact când sosesc produsele.

Pentru a vă trimite informaţii prin e-mail, SMS sau curier cu privire la noutăţile editoriale sau serviciile noi adăugate în oferta noastră.

Pentru a vă ţine la curent cu activitatea noastră. Trimitem doar informaţii pentru care am primit acceptul dumneavoastră.

Prevenirea fraudelor şi detectarea acestora.

Pentru a preveni şi detecta fraudele care vă vizează atât pe dumneavoastră, cât şi Excellent English Education SRL: cazuri nefericite, însă este absolut necesar.

Pentru a putea vizualiza ofertele noastre în timp ce navigaţi pe internet.

Pentru a putea vedea ultimele noutăţi şi promoţii adăugate în oferta noastră comercială.

Pentru a fi la curent cu preferinţele dumneavoastră şi ale altor clienţi.

Pentru a vă oferi exact lucrurile pe care le aşteptaţi şi pentru a fi cu un pas înaintea competiţiei.

 

Istoricul cererilor dumneavoastra 

Păstrăm exact ceea ce ne-aţi cerut. De exemplu: prin e-mail, telefonic, in scris pe adresa sediului social al societatii, sau pe canalele social media.

Cum folosim istoricul cererilor dumneavoastră

De ce?

Pentru a putea soluţiona cererile dumneavoastră şi a vă oferi suport.

Trebuie sa păstrăm istoricul cererilor pentru a putea onora contractul încheiat cu dumneavoastră şi a vă oferi cel mai bun customer support.

Pentru a face training cu angajaţii noştri

Astfel încât, atunci când ne contactaţi ca să primiţi suportul pe care îl aşteptaţi, angajaţii noştri să soluţioneze cererile dumneavoastră în cel mai operativ mod posibil.

 

Istoricul de cumpărături şi al produselor salvate în coş

Ceea ce aţi cumpărat şi ce aţi păstrat în coş pentru o achiziţie viitoare sau pentru comparaţie

Cum folosim istoricul de cumpărături şi al produselor salvate în coş

De ce?

Pentru a vă putea vinde produsele adăugate în coş

Pentru a putea executa contractul încheiat cu dumneavoastră: dacă nu puteţi adăuga în coş produse, nu le puteţi cumpăra.

Pentru a putea oferi suport şi a putea procesa retururile.

Pentru a putea onora contractul încheiat cu dumneavoastră.

Pentru a afla preferinţele dumneavoastră şi ale altor clienţi.

Pentru a ne asigura că vă oferim exact ceea ce doriţi şi pentru a fi mereu cu un pas înaintea competiţiei.

 

Informaţii despre telefonul sau laptopul dumneavoastră şi modalitatea în care folosiţi site-ul nostru: adresa IP, tipul dispozitivului electronic şi istoricul de browsing 

Cum folosim informaţiile despre telefonul, laptopul dumneavoastră şi modalitatea în care folosiţi site-ul nostru

De ce?

Pentru a ne îmbunătăţi constant site-ul.

Pentru a vă putea oferi cea mai bună experienţă de cumpărături.

Pentru a ne proteja site-ul

Pentru a preveni şi detecta tentativele de fraudă săvârşite cu privire la dumneavoastră şi la compania noastră. Pentru a ne îndeplini obligaţiile legale de a vă proteja datele cu caracter personal.

 

Răspunsurile la chestionare, concursuri sau promoţii

Cum folosim răspunsurile la tombole, concursuri sau promoţii

De ce?

Pentru a organiza tombola, concursul sau promoţia, conform regulamentului public.

Pentru a ne asigura că ne respectam obligaţiile asumate faţă de dumneavoastră. Dacă nu putem folosi răspunsurile dumneavoastră, nu putem desemna câştigătorii.

 

Nu sunteţi obligat să ne furnizaţi datele dumneavoastră cu caracter personal, însă dacă nu faceţi acest lucru nu veţi putea cumpăra cărţi direct de pe site-ul nostru şi este posibil să nu beneficiaţi de cea mai bună experienţă online. Este exclusiv decizia dumneavoastră şi o respectăm in totalitate.

Vă asigurăm că anonimizăm şi agregăm informaţiile dumneavoastră cu caracter personal (ca să nu puteţi fi identificat) şi le folosim pentru a testa sistemele IT pe care le utilizăm, pentru a îmbunătăţi experienţa oferită de site-ul noastru şi pentru a dezvolta noi produse şi alte servicii conexe.

 

Durata procesării datelor cu caracter personal:

Vom păstra informaţiile cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră cât timp  aveţi cont pe site-ul nostru, pentru timpul necesar onorării comenzilor plasate de dumneavoastră sau, în cazul în care contactaţi departamentul relaţii cu clienţii, pentru intervalul necesar procesării cererilor dumneavoastră.

Dacă aţi completat formularul de confirmare consimţământ trimis pe e-mail, parte din campania de newsletter, vă informăm că păstrăm informaţiile oferite pentru un interval de 2 ani.

Datele care sunt solicitate de către autorităţile române pot fi păstrate, pentru respectarea obligaţiilor legale în relaţie cu compania noastră, chiar dacă contul dumneavoastră de utilizator a fost închis.

Ce date colectăm cu ajutorul cookie-urilor din site-ul nostru

Setam cookieuri pe calculatorul dumneavoastra pentru:

- a retine daca v-am aratat bannerele promotionale cu cartile in pregatire

- a retine daca sunteti logat in contul dumneavoastra din site

- a retine daca sunteti vizitator nou sau recurent si ce pagini ati vizitat in site

- a retine daca v-am afisat optiunea de a va abona la newsletterele noastre

Ce drepturi aveti:

Conform noului Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, aveţi o mulţime de drepturi:

1. Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate (cum ar fi această pagină).

2. Dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre dumneavoastră. Puteţi solicita informatii despre datele dumneavoastra, trimitandu-ne o solicitare in acest sens, la adresa dpo@exened.eu.

3. Dreptul de a solicita corectarea informaţiilor eronate pe care le avem despre dumneavoastră. Puteţi solicita corectarea informaţiilor eronate trimitandu-ne o solicitare in acest sens, la adresa de e-mail: dpo@exened.eu, sau pe adresa postala a societatii noastre: Bucuresti, Sectorul 4, Calea Serban Voda nr. 22-24, etaj 1, corp B, apartament 1&2.

4. Dreptul de a solicita ştergerea datelor dumneavoastră, de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal, în anumite circumstanţe. Puteţi solicita ştergerea datelor dumneavoastră trimitandu-ne o solicitare in acest sens, la adresa de e-mail: dpo@exened.eu, sau pe adresa postala a societatii noastre: Bucuresti, Sectorul 4, Calea Serban Voda nr. 22-24, etaj 1, corp B, apartament 1&2.

5. Dreptul de a opri comunicările de marketing prin newsletter (lucru pe care îl puteţi face folosind opţiunea de dezabonare, afişată în footerul fiecărui e-mail de acest tip, precum şi pagina dedicată dezabonării din site-ul nostru) sau prin telefon (îl puteţi face contactându-ne la datele de contact menţionate mai jos). Puteţi solicita oprirea comunicărilor de marketing prin newsletter trimitandu-ne o solicitare in acest sens, la adresa dpo@exened.eu, sau pe adresa postala a societatii noastre: Bucuresti, Sectorul 4, Calea Serban Voda nr. 22-24, etaj 1, corp B, apartament 1&2.

6. Dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor către dumneavoastră sau un alt furnizor de servicii, prin e-mail la adresa: dpo@exened.eu, sau pe adresa postala a societatii noastre: Bucuresti, Sectorul 4, Calea Serban Voda nr. 22-24, etaj 1, corp B, apartament 1&2.

7. Dreptul de a semnala autorităţilor încălcarea drepturilor prevăzute de catre Noul Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal – autoritatea de reglementare în Romania este: Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (http://www.dataprotection.ro/)

Va puteti exercita drepturile mentionate mai sus prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata si semnata, inaintata catre Excellent English Education SRL la adresa postala: sau pe adresa postala a societatii noastre: Bucuresti, Sectorul 4, Calea Serban Voda nr. 22-24, etaj 1, corp B, apartament 1&2, in atentia domnului Raduta George, responsabilului cu protectia datelor, sau la adresa de e-mail: dpo@exened.eu. In cerere, va rugam sa mentionati daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (postala sau electronica) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea vi se va face numai personal. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dumneavoastra.

Cum ne puteţi contacta

Ne puteţi contacta:

În scris la adresa: Bucuresti, Sectorul 4, Calea Serban Voda nr. 22-24, etaj 1, corp B, apartament 1&2, prin e-mail, la adresa dpo@exened.eu, sau telefonic la numarul de telefon: +40 0744.680.030. Persoana desemnată de Excellent English Education SRL în relaţia cu clienţii şi userii site-ului, pentru a asigura conformitatea respectării prevederilor Noului Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, este domnul George Raduta.

Mesaje de marketing

Dacă ne-aţi confirmat acordul, vă vom trimite mesaje de marketing prin e-mail, SMS, telefon sau cataloage şi exemplare de lectură prin curier, pentru a ne asigura că dorinţele dumneavoastră sunt respectate şi sunteţi la curent cu toate noutăţile şi ofertele noastre.

Cum puteţi opri recepţionarea mesajelor de marketing din partea Excellent English Education SRL:

·         contactând echipa noastră de asistenţă clienţi la numărul de telefon: + 40 0744.680.030;

·         trimiţând un e-mail la adresa dpo@exened.eu, precizând cerinţele dumneavoastră;

·         folosind opţiunea de dezabonare prezentă în footerul fiecărui newsletter.

Faptul că aţi optat să nu mai recepţionaţi mesaje de marketing nu afectează celelalte comunicări cu noi: mailurile de confirmare pentru comenzile plasate, abonarea la alerte de disponibilitate ale produselor.